Autentificare pentru a adăuga anunțuri gratuite. Apasă aici dacă vrei să îți creezi cont.

Apartament nou ultramodern! Persoana Fizica

acum 6 luni Imobiliare Iaşi   120 vizualizari

450 lei

  • Apartament nou ultramodern! Buzau 24
  • Apartament nou ultramodern! Buzau 24
  • Apartament nou ultramodern! Buzau 24
  • Apartament nou ultramodern! Buzau 24
Locație: Iaşi
Preț: 450 lei

Disponibil pentru închiriere pe termen îndelungat - apartament cu 2 camere de lux, bloc nou, finalizat în august 2018, situat într-o zonă liniștită și la mică distanță de Complexul Palas. Apartamentul este la prima închiriere și toate dotările sunt noi. Este mobilat ținând cont de noile tendințe, într-un echilibru perfect dintre confort și funcționalitate, astfel încât liniaritatea formelor să se îmbine armonios cu fluiditatea culorilor, iar luminile calde să se reflecte în oglinzile ce conferă eleganță,adâncime și o nouă dimensiune întregului spațiu.
Apartamentul este utilat cu electrocasnice de ultimă generație: mașină de spălat, aspirator,combină frigorifică, plită gaz, cuptor electric, hotă inox, cuptor microunde, fierbător inox, aer condiționat, 2 televizoare. Dispune de o boxă pentru depozitare și două terase(una cu ieșire din bucătărie și living, iar cealaltă din dormitor) care oferă, fiecare în parte, experiența unică a unor dimineți însorite (la o cafea outdoor) sau apusuri de soare/nopți cu o deschidere largă spre priveliștea superbă a orașului.
Avantajele acestui imobil sunt date de calitatea superioară a finisajelor(marmură, gresie,faianță, parchet rezistent la apă, ușă metalică, tâmplarie PVC cu 3 camere de aer, izolație interioară și exterioară), de tehnologiile contemporane utilizate și de mobilierul ultramodern cu pat dublu în dormitor + dressing, bucătărie complet utilată și o canapea extensibilă în living. Imobilul este clasificat în categoria A ca eficiență energetică, dispune de centrală proprie, lift de ultimă generație, interfon, etc.
Zona oferă numeroase facilități:acces rapid la magazine, bănci, școli, grădinițe, stații de autobuz și tramvai,restaurante, cafenele, minimarket non stop, locuri de joacă pentru copii,cabinete medicale, saloane de coafură/frizerie, săli de fitness, etc. Ideal pentru un cuplu sau două persoane.
Pretul este de450 euro(boxă inclusă) ușor negociabil. Apartamentul este liber, disponibilimediat.
Condițiile de închiriere: chiria pe luna în curs + garanție.

Detalii suplimentare

Suprafata utila 54 mp2
Camere 2
Mobilat Da
Loc parcare Da