Intrebari frecvente


Intrebari frecvente

Cum postez un anunt nou pe site?

Pentru a publica un anunt nou pe site, urmeaza urmatorii pasi: 
1. apasa butonul Adaugare anunt nou din partea de sus a site-ului
2. introdu detaliile anuntului (titlu, descriere, pret, modalitate de contact, imagini

Daca public un anunt nou, cum ma protejati de spam?

Acordam o deosebita atentie prelucrarii datelor cu caracter personal, de aceea, inainte ca anuntul tau sa fie public, ne asiguram ca totul este ok, iar datele tale personale sunt protejate. Adresa ta de e-mail nu este afisata public pe site! Potentialii tai cumparatori te pot contacta prin formularul de contact afisat pe pagina anuntului tau, iar toate informatiile introduse de acestia in formular iti vor fi trimise pe adresa ta de email. De aceea te incurajam sa utilizezi uneltele de comunicare puse la dispozitie de site-ul nostru, pentru a iti proteja datele tale personale in orice moment. In cazul in care doresti, poti afisa numarul tau de telefon langa anunt. Acesta poate fi oricand ascuns din anunt, fara a afecta in niciun fel durata de valabilitate a anuntului sau clasarea sa pe site.

Cat timp este publicat anuntul pe site?

Valabilitatea unui anunt de 30 zile. Dupa terminarea perioadei, anuntul tau va fi arhivat, urmand apoi a fi sters automat de sistem. Dupa arhivare, anuntul poate fi republicat, gratuit inca 30 de zile

Am vandut produsul/serviciul. Cum sterg anuntul?

Daca ai reusit sa vinzi produsul/serviciul tau, felicitari! Te rugam insa sa accesezi contul tau si sa stergi anuntul tau din lista anunturilor publicate de tine si te mai asteptam si data viitoare sa ne utilizezi serviciile!