Autentificare pentru a adăuga anunțuri gratuite. Apasă aici dacă vrei să îți creezi cont.

Pompe funebre si servicii funerare Bucuresti Persoana Fizica

acum 7 luni Servicii, afaceri Bucuresti   140 vizualizari

100 lei

  • Pompe funebre si servicii funerare Bucuresti Buzau 24
Locație: Bucuresti
Preț: 100 lei

Cum procedez dacă am un deces în familie?
1. Un agent se va deplasa la domiciliul dumneavoastra unde va vom prezenta un catalog pentru alegerea serviciilor si sicriului pe care il doriti.
2. La scurt timp dupa alegerea seviciilor dorite un medic profesionist va fi trimis de catre noi pentru a constata decesul dar si pentru a efectua imbalsamarea persoanei decedate.Constatarea decesului de catre un medic este obligatorie, certificatul de constatare fiind necesar la declararea decesului, obtinerea certificatului de deces si adeverintei de inhumare.
3. Agentii firmei noastre vor veni cu sicriul ales de catre dumneavoastra, vor aseza persoana decedata in sicriu si vor face depunerea la capela unei biserici daca este cazul.
4. Ne vom ocupa de toate actele necesare inhumarii - obtinerea certificatului de deces si a adeverintei de inhumare, dar si de autorizatia de depunere la capela daca familia doreste depunerea decedatului la capela.
5. In ziua inhumarii agentii nostri se vor deplasa cu parastasul la biserica unde va avea loc slujba de inmormantare cu cel putin 30 de min. inaintea inceperii pentru a pregati ultimile detalii.
Pentru mai multe detalii vizitati site-ul >> http://servicii-funerare-bucuresti-nonstop.ro/ sau contactati-ne telefonic pentru a primi consultanta gratuita: 0769.800.400