Autentificare pentru a adăuga anunțuri gratuite. Apasă aici dacă vrei să îți creezi cont.

Propietar, vand apartament 3 camere in cartierul Tei, strada Grigore Moisil, 51.28 mp, etaj 6 Privat Persoana Fizica

acum 6 luni Imobiliare Bucuresti   92 vizualizari
Locație: Bucuresti
Preț: -- lei Negociabil

Propietar, vand apartament 3 camere in cartierul Tei, strada Grigore Moisil, 51.28 mp, etaj 6/10.Apartamentul estesituat intr-un bloc de apartamente, construit in anul 1971 si reabilitat termic in 2010.
A fost renovatcomplet si izolat termic inclusiv la interior in anul 2009,investitia ridicandu-se la valoarea de 8000 Eur. A fost refacutacomplet instalatia electrica (au fost instalate 13 circuite),cablurile de TV, internet si telefonie au fost trase prin pereti siexista conexiuni in fiecare camera (inclusiv bucatarie). Caloriferesunt Purmo, cu putere calorica mare, si au repartitoare de caldura.Usile interioare au fost schimbate, parchetul intr-una din camereeste din lemn, iar in restul camerelor este laminat. Usa metalicasolida cu deschidere spre exterior, instalatie trasa pentru alarma siscafa deasupra usii cu guri de vizitare pentru router. Rulouriexterioare din aluminiu cul. Alb la sufragerie si dormitor. Balcon cuspatiu generos de depozitare - 2 dulapuri inalte. Baie cu fereastra.
Apartamentul sepoate oferi si mobilat si utilat (inclusiv electrocasnice - combinafrigorifica achizitionata in 2017, cuptor electric, plita pe gaz,hota, masina de spalat), A/C suficient pentru toate cele 3 camere,toate in buna stare de functionare.
In imediataapropiere se afla: Parcul Floreasca, Parcul Studentesc Tei, ParculCircului si Plumbuita; magazine (Shop&Go; chiar in fatablocului, Kaufland si Carrefour Barbu Vacarescu), scoli (Scoalagimnaziala nr. 31, grădinița nr. 7 și Scoala de muzică și artenr. 4). Mai sunt si câteva grădinițe private cu program prelungit,banci, mijloace de transport in comun RATB. Se ajunge in 20 min demers pe jos (2,4km) la zona de birouri Pipera (Promenada Mall).
Finisaje: gresie,faianta, parchet lemn si laminat, usa metalica, ferestre termopan,apometre si repartitoare de caldura. Vecini civilizati, nu suntprobleme cu linistea pe scara. Scara renovata recent (iulie 2018)

Detalii suplimentare

Suprafata utila 51.28
Camere 3
Mobilat Nu