Autentificare pentru a adăuga anunțuri gratuite. Apasă aici dacă vrei să îți creezi cont.

Statueta ingeras cupidon din beton model S48. Persoana Fizica

acum 8 luni Casă și grădină Covasna   147 vizualizari

250 lei

  • Statueta ingeras cupidon din beton model S48. Buzau 24
Locație: Covasna
Preț: 250 lei

Buna ziua, cititi cu atentie anuntul.
Statueta ingeras cupidon arata foarte frumos amplasat in interioare, pe iarba din gradina, terasa, balcon, piscina, sau la monumente funerare. Realizat din beton de inalta calitate, rezistent la conditiile meteorologice. Termen de executie a comenzilor : 10-14 zile lucratoare. Puteti cumpara produsele de la sediul firmei sau modalitatea de livrare la domiciliu se face prin intermediul unei firme de curierat rapid. Termen de executie a comenzilor : 10-14 zile lucratoare.
Detalii tehnice: Inaltime: 78 cm. / Latime: 28 cm. / Greutate: 22 kg. Material: beton ranforsat si aditivat cu agregate concasate. Costurile de transport a marfurilor livrate la domiciliu depind de cantitatea produselor, greutate, dimensiune si locatia destinatarului. Costurile de transport sunt:
Pretul produsului comandat, costuri de paletare, (palet necesar expeditiei, ambalaje utilizate pentru transportarea in mod corespunzator a marfurilor.) Plata se face in contul nostru la banca in baza unei proforme si dupa confirmarea platii in 2-3 zile lucratoare produsele ajung la dvs.
In cazul in care sunt necesare informatii suplimentare, va stau la dispozitie. Ma puteti contacta la adresa de facebook, stalpisori si statuete, pe site web http://www.stalpisori-statuete.ro sau la numarul de telefon 0721 69 54 73.
Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre.