Autentificare pentru a adăuga anunțuri gratuite. Apasă aici dacă vrei să îți creezi cont.

Vila Mogosesti, Giurgiu Persoana Fizica

acum 6 luni Imobiliare Giurgiu   112 vizualizari
Locație: Giurgiu
Preț: -- lei

Ximobiliare va propune spre cumparare un imobil, situat pe o strada linistita, in localitatea Mogosesti, judetul Giurgiu, avand acces din DN5 Bucuresti – Giurgiu (fiind cea mai rapida cale de acces avand 2 benzi pe sens), la doar 17 km de Bucuresti.
Imobilul a fost construit in anul 2016, din beton si caramida porotherm, izolat la exterior cu polistiren, finisat cu vopsea structurata si dispune de: parchet, gresie, faianta, obiecte sanitare, usi interior/exterior, tamplarie PVC cu geam termopan, aer conditionat, centrala proprie, calorifere, incalzire in pardoseala, poarta electrica si curent trifazic.
Casa este compusa din living, bucatarie open-space, 3 dormitoare si grup sanitar.
In componenta proprietatii exista 4 constructii auxiliare, mai exact : foisor de iarna; camera tehnica cu bucatarie; spatiu pentru oaspeti compus din camera, bucatarie si baie; loc special amenajat pentru animale de companie.
Imobilul dispune de o gradina frumos amenajata de 1.740 mp, mult spatiu verde, livada si jacuzzi in curte.
In ceea ce priveste locurile de parcare, acesta dispune de un spatiu special amenajat, unde incap 3 masini.
Zona dispune de infrastructura completa, drumuri asfaltate si iluminat public, iar accesul catre imobil se face rapid si in conditii civilizate.
Situat intr-o zona linistita, dar usor accesibila, zona rezidentiala de vile, se evidentiaza in mod clar in peisagistica arhitecturala iar accesul asigura intimitatea necesara unei resedinte exclusiviste

Detalii suplimentare

Suprafata utila 240 mp
Camere 5
Mobilat Da
Loc parcare Da