Autentificare pentru a adăuga anunțuri gratuite. Apasă aici dacă vrei să îți creezi cont.

Vila tip duplex Mogosesti, Giurgiu Persoana Fizica

acum 8 luni Imobiliare Giurgiu   132 vizualizari
Locație: Giurgiu
Preț: -- lei

Ximobiliare va propune spre cumparare o vila tip duplex, in localitatea Mogosesti, judetul Giurgiu, avand acces din DN5 Bucuresti – Giurgiu (fiind cea mai rapida cale de acces avand 2 benzi pe sens), la doar 17 km de Bucuresti.
Construita in anul 2018, aceasta a fost proiectata si construita temeinic, avand structura din beton si caramida porotherm la inchidere si este economica fiind izolata cu polistiren la exterior.
Cele 4 camere ale proprietatii se desfasoara armonios pe o suprafata utila de 107 mp la care putem adauga si curtea de 283 mp, un loc perfect pentru intalnirile cu familia, prietenii sau un loc de joaca idilic pentru copii.
Proprietatea dispune de o constructie auxiliara, unde gasim camera tehnica.
Materialele folosite la amenajarea proprietatii fac parte din clasa premium iar dotarile si echipamentele sunt de cea mai buna calitate.
Vila se va preda bransata la toate utilitatile , contorizata separat si dispune de: parchet, gresie, faianta, obiecte sanitare, usi interior/exterior, tamplarie PVC cu geam termopan, centrala proprie si calorifere.
Zona dispune de infrastructura completa, drumuri asfaltate si iluminat public, iar accesul catre ansamblu se face rapid si in conditii civilizate.
Pe langa faptul ca te poti bucura din plin de linistitea si acuratetea acestei zone, accesul catre centrul Bucurestiului, parcuri, scoli, restaurante si centre comerciale se face foarte rapid.

Detalii suplimentare

Suprafata utila 107
Camere 4